fbpx

Over ons

Familiebedrijf

De Longhorn Ranch is het familiebedrijf van de familie Adriaans. Marianne is de gastvrouw van De Longhorn Ranch. Vol passie en enthousiasme vertelt ze o.a. het verhaal hoe de Texas Longhorn runderen in Nederland zijn gekomen. Marianne verzorgt de excursies op de ranch.

Wendy houdt zich bezig met de dagactiviteiten op De Longhorn Ranch, met haar bedrijf BuitenEten geeft ze workshops koken op kampvuur. Op deze site te vinden als cowboy cooking. Neemt u contact met ons op, dan zul je Wendy aan de telefoon krijgen. Zij zal je informeren over de beschikbaarheid en mogelijkheden op de Ranch. 

Het oude wilde westen

Breng je een bezoek aan De Longhorn Ranch, dan zet je en stap in het oude wilde westen. De Longhorn Ranch is de enige locatie in Nederland met een kudde van de unieke Texas Longhorn runderen.

Trek je met gezelschap terug in het gevoel van het kleine huis op de prairy. Voor een dagje uit, een excursie, vergadering of teambuildingsdag. De Longhorn Ranch heeft verschillende mogelijkheden voor zowel binnen- als buiten recreatie. Van een vergadering in de barn tot een groepsactiviteit tussen de Texas Longhorn Runderen.

Neem rustig een kijkje op deze website voor de mogelijkheden. En voor vragen of het bespreken van de opties kun je altijd contact met ons opnemen.