fbpx

Vlees

Nu Diepenhoek Texas Longhorn vlees beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod op onze vlees verkoop pagina.

Het Texas Lonhorn vlees kan afgehaald worden op De Longhorn Ranch. Dan kunt u direct zien waar het vlees vandaan komt en laten we u de runderen zien. Wil je vlees reserveren of een afspraak maken, bel of app dan naar 06-27265747.

Rundvlees van de bovenste plank: smaakvol, mals én sappig. Ons rundsvlees heeft een unieke, karaktervolle smaak.

Het Texas longhorn vlees onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en smaak. In de smaak van het rundvlees zal je een iets wat wild achtige smaak ontdekken. De authentieke smaak die uit het gangbare rundvlees is verdwenen.  Het smakelijk stukje rundvlees uit Someren heeft een mooie gemarmerde en grovere structuur, met een mooie donkerrode kleur. Texas Longhorn vlees is de favoriete keuze van chefs, topslagers en hobby(barbecue)koks. Een echt culinair hoogstandje.

De Texas longhorn runderen grazen jaarrond buiten op De Longhorn Ranch in Someren en kunnen naar binnen in de kapschuur om beschutting te zoeken.

Als het rund 2,5 jaar oud is, is het vlees van de beste kwaliteit. Gemiddeld worden er 2 runderen per jaar geslacht. In Nederland is de Longhorn Ranch het enige bedrijf met het Texas Lonhorn ras, waardoor vlees van dit rund erg exclusief is. Het hele rund wordt van neus tot staart verwerkt, tot diverse producten. Zo wordt er niets verspild.